Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två år av mitt liv

Branden

arbetsplatsen förstördes
materialet sargades
av brandrök
och vatten

klev i bråten
räddade rester

packade upp
luktade på rökskadat material
packade ner

packade upp
ställde i ordning
packade ner

packade upp
ställde i ordning
överlevde i kaoset
packade ner

packade upp
ställde i ordning
fick nästan koll på läget

Inbrottet

datorn försvann
fönstren spikades för
dammet täckte över allt
när gallren skruvades upp
dagsljuset stängdes ute
i mörkaste höstmörkret

Brottet

adrenalinet pumpade
försökte överleva i kaoset

Sammanbrottet

måste orka
orkar inte
borde orka
orkar inte

orkar inte

vilar
promenerar
hör fågelsången
ser blommorna

orkar lite

orkar mer

kommer tillbaka
orkar mindre
orkar mer

kommer tillbaka mer
orkar mindre
orkar bara

försöker överleva i kaoset














Fri vers av Tosan VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-09 16:03



Bookmark and Share


  Jojo
Stark dikt.
Upprepningarna gör att man kan leva sig in i känslan.
2008-06-10

  kaktus
fattar känslan har känt likadant hela det här året. fick helt enkelt lov att släppa taget en stund, sluta bry mig. MEn sen brakade jag i alla fall. och jag behöver inte ens ordna upp det! lider med dig
2008-05-14

  Marreb
Mycket bra skrivet. Det är ju så här det har varit. Orkar, borde orka, orkar inte... håll ut. Inte så länge kvar nu. Snart sommarlov och fåglarna kvittrar. kramiz
2008-05-09

    eva m h
Du har satt ord på allt du har behövt vara med om.
Kommit till klarhet.
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP