Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är



LIVET

är

en

enkelriktad

väg



Tänk på det, min vän

och

lev

och

lev



Och glöm aldrig det



att


LIVET

är

bara


en enkelriktad väg

en enkelriktad väg




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 387 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-09 16:05



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så sant livet är enkelriktad väg.
Vi går på den bär vår sorg glädje och kärleks möten
2022-05-05

  Fjellhuldra VIP
Så sant livet är enkelriktad väg.
Vi går på den bär vår sorg glädje och kärleks möten
2022-05-05

  Havsbris
precis, att titta tillbaka
är en steg bakåt...

fån igår ska ta man bara
det som gör oss att vilja
ser framåt...
2008-05-11

  Dude
Visst är det så men det finns många småvägar att välja under resans gång. Bra poetat.
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic