Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Tårar faller från himlen.
Stora som sorger.
Plaskar sönder mot marken.

Jag fångar dom med tungan.




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 543 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-09 19:10



Bookmark and Share


  RiJoKu
Härlig betraktelse.
2008-06-17

  inutimonster
\"stora som sorger\", uj vad snyggt!
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe