Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det verkar möjligt

 

Tack för att du har hjälpt mig
när det varit som värst
och tack för att du
erbjöd dig att
komma
igen
men
nu har
jag tänkt
att ta hand
om mig själv

i

samma
ögonblick
som ordet
kom

verkar
det

möjligt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-09 19:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Eftertänksamheten ska vaka över Dig\"
2008-05-18

  Simmerskan
JAA!!
2008-05-12

  Michaela Dutius
Känns som att din dikt står för ett genomtänkt beslut- det är bra!
2008-05-10

  korpfjäder
gott så!
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP