Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det verkligen, som att sjunka ner i det djupaste av mörker.


Besvikelse

Förväntningar höga som skyskrapor,
Faller bara ännu längre ner i avgruden.

När dom krossas.

Vi höjer våra förhoppningar till skyn,
Och när vi faller,
Faller vi hårt.

Det som var hopp,
Blir ett bottenlöst hål.

Där din tro drunknar i mörker.

Men långsamt,
Kravlar du dig upp.

Kanske, kanske.

Kommer vi ännu en gång sätta hoppen,
Uppe i skyn.




Fri vers av Kaylie
Läst 367 gånger
Publicerad 2008-05-09 22:17



Bookmark and Share


    ~maria~
Jag vet precis vad du talar om ,tror man måste försöka lära sig själv att inte gå in med för höga förhoppningar, trots att det är svårt , för då blir fallet om man faller inte lika hårt. Bra skrivet!
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie