Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens sköra fjärilsvingar


Själens sköra fjärilsvingar

som med
förförande lätthet
för fjärilen upp
till himmelska höjder



så sårbar
för närvarons kyla


så sårbar
för vindars storm 


så sårbar
för eldens flamma


så sårbar
för eterns tomhet




Fri vers av Nic
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-06-23 21:35



Bookmark and Share


  karenina VIP
väldigt fin.. skörheten framkommer väldigt tydligt i dina ord
2005-06-23

  Ola Rydberg
håller med Bodil
2005-06-23

  Bodil Sandberg VIP
Enormt vackert - jag läser och njuter
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic