Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du och bara du...


Pirrande



När jag ser på dig

kan jag inte sluta le

När jag tänker på dig

är glädje den enda

känslan inom mig

och jag hoppas,

att du känner

likadant för mig








Fri vers av Karl Springe
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-09 23:27



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Kärleksfullt och fint poetat!
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe