Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nattens sista dans...


Valsens stillhet



Jag dansade i ett tidlöst rum

med en ouppfattbar skönhet

vars varje steg slog hål i

vardagens ensamma timme

sekundens stilla suckande ljöd

som ljudet från en oändlig tomhet

en timme av denna tidlöshet varade

längre än resten av all evighet

när evigheter gått tystnade musiken

och tid slingrade sakta in








Fri vers av Karl Springe
Läst 433 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-09 23:34



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Applåder!
2008-05-11

  Carola Zettergren
Sanslöst bra!!mycket stämningsfullt...och tidens obegripliga fenomen....Bokmärker!
2008-05-10

  anits VIP
Vacker poesi
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe