Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur blev det till slut?

hur kan mina viskande ords eko
påverkat dig som råkade komma i min väg?

vi som är så små i livets univerum




Fri vers av Nic
Läst 452 gånger
Publicerad 2008-05-10 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic