Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Loggar ut..


Dödsbud i Poetfabriken


Då inspirationen begår harakiri
när det ljusa, det glada man vill skriva
det som passar sig i vårens värme
tillsammans med glass och jordgubbar
enbart blir en lång sida
skriven med torkad penna


Då sista dropparna poesi
det man trodde flödade i kroppen
gjutits ut på marken
faller man död ner
likt en tom själ
ett intetsägande väsen



Så farväl kära poeter och poetissor,
och ta väl hand om poetfabriken!




Fri vers av Mickey Blue Eyes
Läst 925 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-10 01:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
texten var jättefin
men låter som idetorka
skriv ner en massa ord på ett papper
ex:häst ko åska
klipput och vik ihop
blunda, dra och skriv.
2008-10-13

  lillac
Inspirationen finns alltid, men man känner inte alltid igen den. Tänk en gång till! :)
2008-10-12

  Piann VIP
Hoppas du kommer tillbaka...när inspirationen åter
ger sig tillkänna.
Kram Piann
2008-05-24

  wellness tina
ta med dig orden,
när du går
2008-05-15

  Sladjana Zubcevic
F I N T!
2008-05-11

  Carola Zettergren
Mycket fint poetat hejdå...välkommen åter:):)
2008-05-10

    Erika H
Ta en paus... och kom tillbaka när det flödar igen... det brukar komma... att skriva måste ge något, annars blir det liksom bara fel.

Texten är mjukt vacker...
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes