Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälplös

ibland måste man
ligga hjälplös i
det iskalla vattnet

och vänta på
sjöräddningen

för att inse
att man inte
klarar av allt
på egen hand




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-18 08:23



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Kanske också för att inse att trygghet är något annat än att klara allt själv! Klurig text med väl vald bild!
2008-05-20

  sol
hej anders
du skriker sanning!

\'
2008-05-19

  KristinaE
.. ändå vill man ibland ändå klara allt, fast man vet!!!!! Gott att bli påmind att det ej är så..
2008-05-18

  To
Riktigt, riktigt bra skrivet. Visdom och åter visdom.
2008-05-18

    Askes
Mycket bra!
2008-05-18

  friheten
Sant
2008-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Där har du verkligen fångat en av de mest grundläggande evangeliska sanningarna.
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP