Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

masaier och drömmar

masaierna jagar lejon på slätten
strax bortom 26:e breddgraden

själv är jag bollrädd

hann inte bli allt det där
som man vågade drömma om

hjälparbetare, vd, sexatlet

istället

tunnhårig, tråkig och fet

jodå

resterna av mina drömmar ligger
på botten av en dränerad brunn

så jag

försöker på nytt

siar i kaffesump, gör tummen upp
rakar benen och sjunger upp

magplask direkt

skamsurfar porr
låter tanken vila och handen jobba

undrar när frugan kommer hem?

kuken hänger snart i trådar
så jag tar en panodil zapp

googlar ky-utbildningar
försöker hitta vägen

silvertejpar äktenskapet
dammsuger allt

tar en ny väg till konsum

och köper en annorlunda frukt

förnyelse

cumquat, heter det

hälsa det till någon du känner

så ses vi senare




Fri vers av Marcus VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-10 10:02



Bookmark and Share


  ßluie VIP
inte dumt att ta en ny väg för att leta efter nyfikenheten. dina fragment bildar en helhet. gillar jättemycket.
2008-05-10

  ospray
Klockrent...
vi känner nog igen oss allihopa

applåd såklart !!!
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Marcus VIP