Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var lycklig utan gränser



Jag var lycklig utan gränser


Jag hade aldrig

någonsin känt

den här känslan förut

i mitt liv



Med glansiga ögon

och

darrande händer

försökte jag förklara lyckan



Jag var lycklig utan gränser



Jag var lycklig utan gränser

med Dig

och

bara med Dig !



Allt annat

var lögn

i mitt liv



Jag ska älska Dig

och bara Dig

till mitt sista andetag



Men

Du vet inte det

och

Du kommer aldrig mer

veta det



Minns Du

den där dagen

när

jag föddes och dog

samtidigt



Minns Du ...






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 774 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-05-10 12:45



Bookmark and Share


  aol
härligt älskligt vackert
läs min dikt kär den är även för dej
2008-08-11

  Sara Lundell
"Minns Du

den där dagen

när

jag föddes och dog

samtidigt" - Så fint att du beskriver det som att födas och dö på samma dag! :)
2008-08-10

  Annie b'larsson VIP
Du skriver om stor kärlek
och du lyckas förmedla
vad du upplever. Det är en konst.
2008-07-22

    johanni
Dina ord sätter sig hårt i hjärtat.
/johanni
2008-06-22

    ej medlem längre
rysning
2008-06-07

  Havsbris
Du skriver med så mycket
känsla att jag ryser,..

så starkt och eldig att
man kan känna med dig!!!

TACK!!
2008-05-11

    AnnaGs
Rakt in i hjärtat, .. wow !
2008-05-11

    Ken Cassel
Hej Stela
Glansiga ögon har jag också just nu
Då är vi två
*Ler sött*
Applåd

Kram
2008-05-10

  Per Rydberg
Stark känslobeskrivning!
2008-05-10

  anits VIP
Vackert
2008-05-10

  anits VIP
En sån vacker poesi
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic