Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- PALERMO

Klippan
Palermos beskyddande
förbjudande
högre, brantare än andra
här - vid havet-
invaderas i detta ögonblick norrifrån
av de rullande skyar vars svärta
förintar
klippans mörka vägg –
ett oväder drar in över Palermo!
Här -
minns en domares död för \"Vännernas\" hand.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-10 16:24

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rachel Roth
denna väcker minnen från samma plats...
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP