Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksam till ett nytt liv i Kristus..


Ända in i döden

För att undvika återkommande mardrömmar
har jag lärt mig att följa positiva strömmar...

Trodde jag hade fötts till en obotlig pessimist
men jag lurade Satan av ren vilja,inte med list...

Lämnades otroligt nog aldrig ensam att dö
Hade ändå sanslöst svårt att säga tack & adjö...

Lever för dagen...,blott ett ögonblick i sänder
Aldrig nånsin ger jag upp,vad som än händer...

Gammal ångest bryts ned,nytt mod byggs upp
Ännu inte särskilt stark,men stolt som en tupp...

Jag ser kontraster I FÄRG jag aldrig förut sett
Oket jag bar så tungt,känns plötsligt så lätt...

Följer tacksam & stolt din Son Jesus exempel
Mitt hjärta,min själ & min kropp är nu ditt tempel...

Bara du vet vad som är rätt & vad som är riktigt
Trevande men glad följer jag dig lugnt & försiktigt.....

Genom alla mina levnadsöden,
följer jag dig Jesus...,

ända in i döden...





Fri vers av Kalle.O
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-10 17:39



Bookmark and Share


  * Ammi *
hoppfullt vackert! Stark!!
2008-05-12

  Modesty73
Du ÄR dina dikter och du låter oss läsare följa din resa på ett sätt som är unikt. Fortsätt så! Du är fantastiskt duktigt : )
2008-05-11

  Last Word Spoken
Väldigt överaskad av denna texten med tanke på att du är en ung man som i presentationen säger som att du nyligen upptäckt Jesus. Denna texten är full av tacksamhet och säkerhet som att den rätta vägen äntligen uppenbarat sig. Det är faktiskt imponerande och fantastiskt när någon känner så. Jag bara Grattulerar!!! Härligt!!! En tidigare förnymd vilsenhet har utbytts mot en sådan stark trygghet, aboslut Fantastsiskt!
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O