Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens natt


Sanningens natt
var natten jag föll

föll

föll
ned i avgrunden
med rädslans
fadda smak i munnen



men när jag inte
kunde falla längre
låg jag still och
kände jag frihetens
sötma kyssa mig




Fri vers av Nic
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-06-24 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic