Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlöst

 

Jag visar
mina känslor

och blottar
mitt bröst

för att
du ska se

vari min
sorg ligger

jag faller
handlöst

du är allt
för mig



©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 651 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-10 19:49



Bookmark and Share


    snöö
Här har du med få ord fått fram en känsla som berör. Fint diktat.
2008-05-17

  Dilsewat
Inte ett ord förmycket!
så fint och prydligt packade ord!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt