Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många bottnar och mer än ett djup...


Vetat bättre - borde kanske...


Nu med distansen

vågar jag känna

djupet av såret

sylvass hulling mot naken hud


Nu i ljuset

vågas en granskning

av självkänsla stukad

själslig natt istället för dag

 

Vetat bättre

borde kanske

men gjorde inte jag!


Kan nu se och pröva

din del av smärtans djup

nu när minnets skärpa

och skarpa konturer suddats ut

 

Men granskat kan förlåtas

Inga krav finns mer

Ser i annat ljus nu

du som då - är inte nu

 

Vetat bättre

borde kanske

men gjorde inte du!

 



 

 

 




Fri vers av ÅsaLena
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-24 18:55



Bookmark and Share


  Tabes
En innerlig och vacker text. Tiden förändrar så mycket...
Läser den om och om igen och njuter av de \'omvända\' meningarna.
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena