Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit vi längtar

 

Flyttfåglars ankomst

ger oss föraningar om

det vi längtar till




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-11 10:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbar bild på verkligheten.
2008-05-18

  e.m.m.y
Längtan till våren är besvarad..!
2008-05-15

  Michaela Dutius
Så sant- vi är flyttfåglar vi också- som häckar en sommar
2008-05-11

  © anakreon VIP
Visst är vi märkliga, längtar efter att ta oss vatten över huvudet!
Applåd
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP