Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Untitled)


Jag tror att det var sorgen
som dräpte dig tillsist
ett fruktansvärt öde
som drabbade din instinkt
likt en poet


Sorgen över din egen död




Fri vers av tungspets
Läst 396 gånger
Publicerad 2008-05-11 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tungspets