Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kära \"syster\" och vän Paulina ..vet ej hur jag ska muntra upp henne..


Vackra ängel


det finns ett avstånd
säg är det inbillning

min ängel
min ängel

Är du på väg bort?

























Fri vers av Havsjungfrun
Läst 643 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-11 13:59



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja det kändes lite ont!... men jag tror att med viljans kraft och styrka.. och då ni båda är vackra änglar så kommer ni båda att hitta varandra igen med hjälp av vilja och vindens heliga kraft.. kram och applåder till er båda
2009-01-22

    Casca
Släpp inte taget!
2008-12-11

  glittertindra
då när man ser en älskad försvinna inom sig.. en text som smärtar...
2008-11-12

  Lasseman VIP
Håller med.. den gjord ont att läsa men jag hoppas på det bästa kram..
2008-06-06

  devilsangel
känner en stor sorg och smärta här...fint, hoppas ni hittar tillbaka
2008-05-18

  Leif Furstedt
Här har du fångat många dimensioner i få rader, något tänkvärt. Vackert.
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun