Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter i varje tår ser jag Dig



Jag gråter


I varje tår

ser jag Dig



Jag gråter


Så att

jag kan se Dig

mer

och

mer



Jag gråter


Så att

jag kan se Dig

längre

och

längre



Jag gråter


Så att

jag kan se Dig



Så att

jag kan se Dig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 439 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-05-11 13:07



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Denna dikt är ockå otroligt vacker.

repetitionerna fungerar bra här men får mig att fundera om det är så du bygger vajre dikt? det känns som om du kanske inte litar på styrkan i dina ord?
2008-05-12

  Nasrin
vackert och sårbar!
2008-05-12

  anits VIP
Vackert ,vemodigt känslosamt
känner delvis igen mig i
sårbarheten
tårar är också bra
tårar läker
2008-05-11

  Karl-Bo Lundstedt VIP
törs man säga att:
jag känner igen mig
som \"man\" kanske svårt att
erkänna MEN så är det...
väldigt starkt poem..
Shit, nån har hällt lök
på tangentbordet..............
kb
2008-05-11

  Havsbris
tårar rensar gränser
!!!

blev djupare, bravo!!
2008-05-11

  anits VIP
Ännu känslosammare
2008-05-11

  anits VIP
Vackert och känslosamt
2008-05-11

  Havsbris
Tårar, själens nektar !!

den var vacker som
bara den...

spännande med alla
lek omkring orden och
känslor!
2008-05-11

  Elaine.S VIP
Känslosamt och sårbart...
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic