Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatar egentligen dikter om tårar - kliche. Men man måste få leka


Pretto

Grät för första gången när jag insåg att jag inte var en älskande människa

Svalde tårarna och sporadiskt spottar jag ut dom

De träffar ofta rakt i ansiktena på de som älskar mig

I mitt återstående ska jag gråta omärkligt




Fri vers av zapatista
Läst 629 gånger
Publicerad 2005-06-24 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zapatista