Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarklänningen

Byt ut din dystra klänning
av självmedömkam
och släng din neddragna hatt

 

Iklä dig sommaraftonens
vita, rena, oskuldsfulla känning
strö blommor i håret


Bjud upp sommarnatten 
till en dans
den sent ska glömma




Fri vers av Nic
Läst 231 gånger
Publicerad 2005-06-24 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic