Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum i dig


Din famn rymmer hela universum
Hela mitt jag skälver
av din beröring
och av ditt skratt
Jag är så liten
men ändå så trygg
för du kan vagga mig
på stjärnors vis




Fri vers av Mathias
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-06-24 17:48



Bookmark and Share


  Lilian (Gullan) gustafsson
Vilken härlig känsla du beskriver i din dikt.
Tycker om den.Kram från Gullan
2005-07-03

  oprivat
jattemysig=) gillar starkt sista raderna
2005-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Mathias