Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom




Kom

tveka inte mer



Kom

tveka aldrig mer



Kom

och

värm mig



Värm mig igen



Kom

Livet är för kort

och

Jag orkar inte mer



Värm mig igen



Annars

kommer jag frysa för alltid

för alltid




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 834 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-11 23:48



Bookmark and Share


    Solros
Talande och starka ord!
2008-05-12

  Nasrin
vackert och längtan är stort!
2008-05-12

  Rude Billy
Udnerbart som alltid!
2008-05-12

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Helt underbar......
kb
2008-05-12

  Queen_of_Rain
aa den känns mjukare nu. mycket vackert
2008-05-12

  Queen_of_Rain
vackert även om slutet känns något abrubt?
2008-05-11

  mare VIP
..om kärlekens längtande värme..
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic