Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är ingen Disneyfilm

Ärligt barfota

med fötter som blir svarta

efter en hel dag utan strumpor och skor

som Ariel utan fena.


Ärligt barfota

med fötter som blir härdade

efter en hel sommar utan strumpor och skor

som Pocahontas i vildmarken.


Ärligt barfota

med fötter som tar en framåt

efter ett helt liv utan strumpor och skor




som du.






Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 453 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-12 00:03



Bookmark and Share


  Rude Billy
Fy fan vad du är bra!
2008-05-31

    mr cloud
älskar hur du knyter samman livet och disneyfilmernas värld !
ärligt barfota,, åh, jag gillar! (:
2008-05-14

  Larz Gustafsson VIP
\"Livet är ingen karneval\" (Thomas di Leva i privat konversation, 1980)
2008-05-14

    tramp
Fin text som kopplar ihop saga och verklighet

Kunde jag skulle jag välja Disneyfilmen.

Skulle trivas som lejonkungen *typ*
2008-05-12

  Dilsewat
Lilla Ariel!
2008-05-12

  mayhem and order
Störtsköna bilder. Gillar liknelserna.
2008-05-12

  Carola Zettergren
Underbart bra...ärligt barfota,jag älskar det!!!
Tänker naturbarn...och överlevare!
2008-05-12

  Just Emotions
helt enkelt underbart!!!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson