Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt hände ingenting


Dunk i ryggen och handrufs i min perfekta frisyr.
What´s-up-fråga ställs.
Inte är det jag iallafall.

Jag såg dig före klängapan.
Hon är inte ifrån stan.
Hon har gått vilse och du ställer upp som träd.

Ni står vid baren.
Eller du står hon hänger runt din hals.
Hon gör ingen bra halsduk.

Varför kysser ni varandra har din tunga också gått vilse?
Här står jag med EXTRA upp till öronen.
Hur många riktmärken behöver du?

Klängapor är bra på två saker.
1. Att ta fasta grepp.
2. Att inte släppa fasta grepp.

Hon runt din hals.
Tar ett om din rumpa.
Och jag vet du är förlorad för ikväll.

Våra ögon möts försent för din kropp att förstå.
Jag såg dig före klängapan.
Jag är vilsnare än henne fast jag bor femhundra meter härifrån.

Ja jag skulle nog ta ännu fastare tag men på ett annat sätt.
Kanske om din hand.
Den ser ut att kännas vacker.

Med EXTRA upp till öronen.
Hjärtat upp i halsgropen.
Fjärilsinvasion i magen.

Längtade jag.
Önskade.
Väntade.

Du var mitt plötsligtögonblick.
Du var mitt triljonte i raken.
Som hände en annan.

Inte.
Aldrig.
Mig.




Fri vers av Fineshrine
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-12 08:26



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Den här kan man känna igen sig i. Allt EXTRA, alla ansträngningar blir till ingeting. Trots den smärtan finns det humor i raderna. Skickligt!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine