Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en spegling..


inseendet

 

 


Jag fann dig när du
såg till mig 

fann mig
själv

i dina ögon

varje blinkning

kände
jag av

varje kast


drev runt min själ 

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-12 12:02



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
\"...Jag fann dig när du
såg till mig

fann mig
själv

i dina ögon ...\"

Vilka vackra ord, titeln och allt!
2008-06-05

  vildvin
underbar dikt
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~