Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatser

Motsatsen till kärlek vid första ögonkastet

är..,

kravbrev och inkasso genom brevinkastet...



Motsatsen till utbildning

är väl då...,

inbillning...?




Fri vers av Kalle.O
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-12 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O