Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Sovställning

 

 

Sorgen hittade

vägen till en sovställning

och somnade gott

 

 

                                                                     




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-12 18:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Låter skönt på något sätt.
2008-05-18

  Gunilla VIP
Även sorgen behöver vila....
2008-05-13

  katt.inc
Det låter så bra, man kanske får tassa på tå för att inte väcka den allt för ofta.. Tycker om din senryu
2008-05-12

  Anders Nordlander VIP
så bra formulerat ulla!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP