Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagslägesdikt


Mat (eller italienskt åttiotal)

Frenetiskt gnider man ena näsvingen
för att magen inte går att mätta
trots hur mycket klyftpotatis som helst
(eller italienskt åttiotal)

Varför kan du inte lyssna på musik
som alla andra?
Och äta lite mer tzatziki och potatis
(eller italienskt åttiotal)




Fri vers av Liamet
Läst 522 gånger
Publicerad 2008-05-12 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liamet
Liamet