Barnen är ljuvliga och
ibland får jag låna dem
- ljuvligheters ljuvlighet -

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen är ljuvliga och
ibland får jag låna dem
- ljuvligheters ljuvlighet -




Älskade barn

Lillan
gungar

åh så många tänder
snart ett år

och bara
skrattar

storasyster
frågar frågar frågar

och jag
en tant

njuter så
obeskrivligt

av att ha
tillgång

till dessa
ljuva

stunder




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-12 21:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för så väl beskriven lycka.
2008-05-18

  Gunilla VIP
...helst skulle man vilja
kunna konservera dessa
stunder och plocka fram
och njuta av dem lite
i taget vid behov....
2008-05-13

    eva m h
Det förstår jag att tant gör!! :-)
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP