Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

01:00

Pumpa mig full av droger
och lämna mig
säg \"det va aldrig du\"
nu faller tårarna
de jag saknat när vi höll om varandra
klandra mig då jag önskar din utandning
mot min bara rygg
trygg är nog fel ord
mer bortgjord och liten
sliten på insidan
skidan är tom och svärdet i hand
banden ska skäras av
gav jag dig då ro
nog att börja om och lova
att du aldrig såg mig mer
fler tårar
syndafloden fyller mina ökenkinder
åskan går mellan tinningarna
och solen tycks bortglömd
gömd bland minnen och återhållen gråt
förlåt att du aldrig fick se
hur liten jag faktiskt kunde vara

Pumpa mig full av droger
och glöm mig
säg \"va det aldrig du?\"
ju fler steg jag tar desto närmare kommer jag
dörrarna jag lämnde på glänt
som ständiga vägar ut
slut mina dörrar, slut mina ögon
och jag är tillbaka igår igen
där du står under gatlyktan
med en rökplym ur munnen och hjärtat nära
nära nog att beröra
nära nog att få beröra
jag räknar brända broar
roar mig i min konstgjorda misär
den är dock inte tillräckligt falsk
för leenden bländar mig fortfarande
och alla påminner om ditt

Den sagan ska berättas
Den sagan ska avrättas
Pumpa mig full av droger
och gråt med mig




Övriga genrer av Erik Wiberg
Läst 562 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-13 01:00



Bookmark and Share


  niffe
jag är imponerad av dig kusin. du skriver verkligen hur bra som helst. dig skulle man samarbeta med. förresten, hur blir det med vårt projekt? ;)
2008-05-21

  Fredrik Klang
Så mycket du Erik. Så mycket bitter smak.
\" gömd bland minnen och återhållen gråt
förlåt för du aldrig fick se
hur liten jag faktiskt kunde vara\"
Och
\"jag räknar brända broar
roar mig i min konstgjorda misär
den är dock inte tillräckligt falsk
för leenden bländar mig fortfarande
och alla påminner om ditt\"
Är rader som fastnar på min näthinna och som jag tar med mig ut i vårvinden med en kaffe kopp i min hand.
Tackar för applåden
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg