Eftersom KYREUS text om skuld
fick mig att fundera så inspirerades jag
till den här texten och tackar så mycket

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftersom KYREUS text om skuld
fick mig att fundera så inspirerades jag
till den här texten och tackar så mycket




Skulden

 

skulden
var
inte
min

men jag har betalt

det
var ju
inte mitt
fel

allt det där som hände

när
jag
var
liten

nu är det i alla fall betalt

och
vad
det
blev

lätt att gå...så lätt så lätt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-13 09:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Balsam för själen.
2008-05-18

  Gunilla VIP
Det finns inget som befriar
så mycket som när skulden
lyfts bort.....
2008-05-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så är det precis!
När allt är klart
då känns det
bara underbart!
Och livet får en
ny och god fart!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP