Det går att komma ut ur mörkret
sa någon när det var som svårast och
då det var omöjligt för mig att förstå ordens innebörd
Nu vet jag att det är så

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går att komma ut ur mörkret
sa någon när det var som svårast och
då det var omöjligt för mig att förstå ordens innebörd
Nu vet jag att det är så




Ut ur mörkret

 

Bort skuld
loss
alla struptag

Bort mörker
och
ensamhetssorg

Bort rädsla
och
existensångest

Bort Bort Bort

 

In
alla
goda
minnen

In
all
kärlek
som gavs mig

In
nytt
livsmod

In
allt
ljus

nu väntar
världen

mig

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-13 09:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbara hoppfulla ord.
Applåd!
2008-05-18

  Gunilla VIP
Ny kraft
nytt hopp
nya glädjefyllda
dagar...
2008-05-13

  Ilona _L
Bra, bra ,bra!
Tankarnas kraft!
Det känns som om du är på rätt väg!
2008-05-13

  * Ammi *
Välkommen på din resa!
2008-05-13

  jardan
Fina rader, som andas kärlek och optimism
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP