Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är vinden

när morgonens läppar ler

när livet bläddrar mina dagar

när solen skiner
och viska sin sång i dagens öron

LÄNGTAN

längtan efter dig

din närhet

den passionen och

den äkta kärlekens röst

jag vill vandra

till ditt hjärtas landskap

och sjunga min längtan

längtan efter svalare vindar

jag vill smeka din panna

för vinden är jag.




Fri vers av Nasrin
Läst 563 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-05-13 09:58



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket vackert skrivet vad vore livet utan Vår vän Vinden
Vinden har kraft verkligen
Anna-Karin
2008-07-11

  Aisha VIP
...vackert...
jättefint skrivet....
A.
2008-06-03

  Quasimodo
Härligt fin som en varmt lätt sommarvind mot kinden !!!
2008-06-02

  Manal
åh mina ögon blev tårögda av dessa ord, känner precis så. underbart skrivet
2008-05-15

  Nils Sondefors
Underbart vacker dikt fylld av poesi.
Applåd!
Bokmärkes
2008-05-15

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Verkligen underbar...
påminner mycket om
de gamla \"persiska
dikter\" jag läste mycket förr..
applåder....
kb
2008-05-15

  Larz Gustafsson VIP
En underbar dikt, Nasrin. Helt i min smak.
Jag upplever detta så starkt dessa dagar.
2008-05-13

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!
2008-05-13

  Kristina Wallbing
Så vackert skrivet om kärleksvinden, Nasrin!
Sista raderna är bäst; \"jag vill smeka din panna
för vinden är jag.\" Applåd!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin