Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnor lägger blommor under kudden på midsommarkvällen och hoppas på att drömma om sin prins..........


Midsommarnattsdröm

Plockade sju blomster
för att drömma om min prins
under kudden la´jag dom
och somnade så sött

I drömmen kom han vandrande
över grönan äng
en skugga långt därborta
jag kände hjärtat ivrigt slå

När han kom helt nära
såg jag- ack nej, kära
det var inte alls
den man jag tänkt uppå!




Fri vers av MettevonSchreiben
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-06-25 13:04



Bookmark and Share


    Agnieszka
fniss, fniss. så det kan bli. inte lätt att bli nöjd.
2005-11-22

  Peter Stjerngrim VIP
Inte är det lätt det där inte ...
... Men! Å andra sidan vem har utlovat att det skulle vara det?*ler uppgivet*
2005-06-27
  > Nästa text
< Föregående

MettevonSchreiben