Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ladda gärna hem låt som bygger på denna text härifrån, gratis: http://www.myspace.com/thomastanmaja Namnet har då "Förtränga kan vi göra"


Sträck på din kropp och säg stopp (Mot förtryck av även djur)

Tänk om det ibland är så,
Att pälsen du tittar på
Kommer från djur som bett om att få dö
Och som har levt riktigt härligt och meningsfullt liv

Om de så vill dö, det kan jag väl förstå
Men att de har levt ett bra liv, det tror jag inte på
För då skulle inte många haft råd att köpa päls
Och ingen pälsindustri skulle löna sig mer



Förtränga kan vi göra, att djuren också känner
Våra hjärtan kan vi stänga, tills det i oss bränner
Protestera kan vi göra, pengarna på annat slänga

Djuren har ju redan dött, så kan vi resonera
Men om vi vill att grymheten, ej ska existera
Så bör vi sluta sponsra alla grymma företag, i dag


Om vi vill att grymheten, ej ska existera
Så bör alla som kan, sträcka på sin kropp och säga stopp




Fri vers av To
Läst 813 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-13 12:33



Bookmark and Share


    Pearlan
Yes! Bra, bra bra! Viktigt innehåll som jag stöder till 100%!
2008-06-04

  Markattan
Absolut! Vi bör säga och sätta stopp - annars ingen förändring. Din slutrad är en mycket god uppmaning till folk.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

To
To