Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver en vän




Jag behöver en vän

som ska värma

mitt sönderslitna hjärta



Jag behöver en vän

som ska skratta och gråta

tillsammans med mig



Jag behöver en vän

- en riktig vän -

som inte ska såra mig



Jag behöver en vän ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-13 17:12



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känns in i hjärtat
2009-04-17

  Fånga dagen
Alla vi behöver en vän det finns många olika vänner
en vän bara en vän en kärleksvän osv.

Och jag vill citera Carole king Yoe got a friend lyssa på den låten
på yoetube den finns där den är så vacker :)
2008-08-14

  stefan.g
En ärlig uppriktig dikt som berör. En vän är inget som är självklart, trots det borde alla på någotvis ha en vän vid sin sida. Tack för läsningen!
2008-05-17

  Maria T
Visst behöver vi en vän.
Hoppas du har hittat många fina vänner här på Poeter.se
2008-05-17

  karenina VIP
längtansfull och sårbar. även om smärtan talar med sin erfarenhet så dör aldrig hoppet.
2008-05-13

  Teresia Ridell
Innerlig längtan.. När det är som mörkaste vänder det sägs det. Det tror och hoppas jag för fullt på. Men ibland tar det lite tid och ser hopplöst ut. Känt alltför väl idag, personligen..men när du minst anar finns vännen där vid din sida, vännen som inte sviker.
2008-05-13

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Det kommer skall Du se...
Det kommer....
Lägg Din längtan hos Honom
som ser Ditt hjärta..
Han kommer att besvara
Dina böner....
kb
2008-05-13

    Ken Cassel
Jag vill vara din vän och hoppas på att få vara det

Kramar på dig
2008-05-13

  anits VIP
Du har en vän
som alltid finns
vid din sida han
finns där ser dig
Ha det gott min vän
Kramar
2008-05-13

  friheten
Alla behöver en sådan vän.

Mycket vacker beskriven
2008-05-13

  Björn Donobauer
Carole King
säger jag bara inte emot:
you\'ve got a friend..
you just call out my name
and you know
whereever you are
i\'ll come running..
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP