Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens min kärlek till Dig



Jag glider ifrån dina händer

och

inget kommer stoppa mig

inte ens

min kärlek till Dig



Jag glider ifrån ditt hjärta

och

inget kommer stoppa mig

inte ens

min kärlek till Dig



Jag glider ifrån ditt liv

och

inget kommer stoppa mig

inte ens

min kärlek till Dig



Inte ens

mer

min kärlek till Dig



Du glider ifrån mina händer

Du glider ifrån mitt hjärta

Du glider ifrån mitt liv

och

inget kommer stoppa mig

inte ens

min kärlek till Dig



Inte ens

min kärlek till Dig




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 702 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-13 18:50



Bookmark and Share


  Maria T
Jag glider ifrån ditt liv
Du glider ifrån mitt liv
inget kommer stoppa mig???
Jag förundras över din poesi
2008-05-17

  Nasrin
Det gör ont intimitet, sårbar blir man, vackert!
2008-05-13

  Teresia Ridell
Vackert, sorgset och välsnidat. Gillar tonen och rytmen du får fram här.
2008-05-13

  Jessica B
Den va väldigt fin.
Man förstår att kärleken gör ont.
Du beskrev de väldigt bra.
2008-05-13

  Ronny Berk
en intressant uppbyggnad på den texten...känner en avstånds flykt i texten men ett löftes förtroende mellan raderna...
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP