Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara början

Nuet fångat i ett ögonblick,
ett ögonblick av livets oändliga blinkningar
Känslan fångas i luften mellan våra slutna händer
värmen i andetagen vi delar när våra läppar möts i en kyss

Aldrig har någon kysst mig som du
Aldrig har någon hållt om mig som du

Luften vibrerar i mörkret när dina läppar formar ord i en viskning som susar ömhet i mitt öra
du får mig att lita på varje ord du säger,
varje smekning,
varje blick

Bevarar minnen från dagarna som passerat,
dagarna den första gången

Aldrig ska jag glömma
Aldrig vill jag glömma

hur du hade handen i mitt hår
hur dina ögon fått sin färg av den klarblåa himlen ovanför
hur solen värmde huden där vi låg i parken i de oklippta gräset,
sida vid sida,
du på rygg och jag på mage
Du skrattar och jag ler åt killen en bit bort..

En vindpust bjuder upp till dans
löven svarar och följer sakta i en mjuk rörelse

Du blundar och låter solen smeka ditt ansikte
jag tittar på dig och känslan i magen säger mig,
detta är bara början på något som kan bli underbart




Fri vers av ~maria~
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-13 18:57



Bookmark and Share


  mollypop
jätteglad för din skull! =)
2008-05-14

  Freeman
Önskar att det fanns en bok med alla dina nya dikter att lägga sig i gräset och läsa, när lusten tryter och hoppet sviker...dina ord andas liv och kärlek, ger samma varma och pirrande känsla som den första vitsippan om våren, den första kyssen en gång i tiden...underbart!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

~maria~