Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tåget stannar

 

i eftermiddagssolen

försvinner tiden

vadar ut till knähöjd

låter oss passera

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-13 21:07



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Om ett härligt varande med rätt celavie känsla..
2008-06-13

  Markattan
Tycker precis som tidigare kommentatorer om dessa dina rader. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, men jag gör det. De känns stillsamma och fridfulla.
2008-05-28

  Carola Zettergren
Vackert..mycket stämningsfullt med några få ord...och tiden det obegripliga fenomenet..mycket bra!
2008-05-13

  Carlita
jag stormgillar dessa fyra rader. känns sådär bomullsaktigt kvällspoetat, på ett bra sätt.

tiden får göra lite vad den vill här, du ger den makten, känns som en stor skillnad mot hur det ofta klagas på den. Här får den vara lite vad den vill, det tycker jag om. eller så var intentionen annorlunda, det ser jag nu att den kan vara, så extra plus för stora tolkningsmöjligheter på få rader.

liksom i föregående kommentar, vill jag instämma kring användandet av passera, att låta något passera, det låter fint och stort. ser en nästansolnedgång bortom havet framför mig här, rofyllt.
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP