Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Midsommaraftonens hopp och besvikelser


Det föll hjärtan inatt


Det föll hjärtan från himlen inatt

Vissa fångades
av en varm famn
blev smekna, kyssta
omhuldade av kärlek


Andra föll till marken
trampade på
lämnandes blödande
gråtande i ensamhet




Fri vers av Nic
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-06-25 17:41



Bookmark and Share


  Jojo
Så oerhört sorgligt, vackert och förmodligen sant. Fint formulerat.
2005-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic