Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om vi var en film


ditt mörka rufs mot mitt bleka bröst
det kittlar

jag försöker att inte skratta sådär högt
men de fjärilar du överförde med tungan i kyssen är svåra att hålla inne

snälla vakna inte riktigt än
för du känns så bra

just här
skulle jag vilja trycka på paus




Fri vers av Fineshrine
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-13 22:22



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Helt underbart bra poetat av dig!!!
2008-05-19

  Ulf Lagerholm
detn här är ju en känsla som lätt går att förstå, ett gott hantverk också

tack
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine