Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återvändsgränd


för om man inte slåss för det ena
måste man nästan tävla om det andra

annars går bommen ner

och jag hamras
på fel sida järnvägen


långt

långt från där fallskärmen
skulle landat mig


förlåt
fast ursäkten skulle varit din




Övriga genrer av adina
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

adina
adina

Mina favoriter
Orden bakom orden