Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Been there done that, moore than one time... Häng inte upp er på enskild ord. Ville gå i en arg butik, hittar ingen.


RelationsDiarre`

Om jag skulle åka till Ikea?
Och titta på människorna.
Kanske trösthandla några filtar?
Eller möjligen värmeljus?
En bokhylla kanske?
Men.
Nej.
Det går inte.
Mår illa och måste spy efter ett tag därinne.
Stället är ju helt äckligt nerkladdat med relationsdiarre.
Relationsdiarre, Relationsdiarre, Relationsdiarre..
Överallt ser jag trendiga högljudda flator i matchande outfits.
Mjuka degiga korrekta bögar i fyrkantiga glasögon och snygga frisyrer,
jättetrevliga så man inte kan bli arg på dom.
Värst är försök-igen-familjerna.
Bestämd pekande kvinna med stor befruktad mage.
Med sin guldäggsmage tränger hon sig före och bestämmer allt inom och utom synhåll.
Efter kommer straffången med lycklig gummimask, kontokort och trötta steg.

Nej, Det bli inget Ikea för mig.




Fri vers av RogerIvan
Läst 556 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-14 02:03



Bookmark and Share


  Stjärnregn
SKITbra helt enkelt!
Men vilket IKEA är det du syfter på...? Jag lyckas aldrig se några flator på de IKEA jag brukar besöka... hrmpf.

;-)
2008-07-22

  LassO
Skitkul
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan