Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har lovat...

Att aldrig bekänna min hemlighet

För att den kommer göra ont i både dig och mig

Därför lovar jag igen...

Du får aldrig veta min hemlighet...




Fri vers av Spir@
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 12:53



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@