Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde



om dig

att jag hade dig nära

att du var min

jag drömde...




Fri vers av Spir@
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-14 12:55



Bookmark and Share


  friheten
Underbar dröm!
2008-07-17

  Sladjana Zubcevic VIP
VACKERT!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@