Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en helt underbar pojke<3


Du är allt!

Du är allt jag har önskat mig
Du är allt en tjej vill ha
Du är helt underbar
Och du gör mig så glad
Att veta att du bryr dig om mig
är helt fantastiskt
Om du är min så är jag din


Och ingen kan ändra på att du är pojken i mitt hjärta!




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 354 gånger
Publicerad 2008-05-14 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter